Recap seizoen 2023-2024!

1 juli 2024

Deze week wordt er voor het laatst getraind voor de zomerstop. Nog één keer rijden we de baskets terug in de opslag en trekken de deur naar de sporthal achter ons dicht. De schoenen kunnen een paar maandjes luchten: het is vakantie!

We kijken terug op een uitstekend seizoen! Drie teams zijn dit jaar kampioen geworden! De meiden van U14-1 en de jongens van U12-1 én U10, die zelfs zomer- én winterkampioen zijn geworden! De overige teams deden allemaal goed mee, en met de steeds sterker wordende competities is dat zeker iets om trots op te zijn. Trots waren we ook op onze twee nieuwe meidenteams: VU-14 en VU-18! Komend seizoen kunnen we daar nog een meidenteam aan toevoegen: VU-12!

Naast de competitie hebben we dit jaar nog veel meer om met gepaste trots op terug te kijken:

Wederom een flinke lijst, en dat allemaal mogelijk gemaakt door ons kader, onze leden en onze vrijwilligers! En het kan niet vaak genoeg gezegd worden: zonder jullie geen club!

Basketball is populair, en dat merken we. Ons ledenbestand blijft gestaag groeien. Nieuwe en terugkerende leden weten de weg naar Die Heygrave prima te vinden! Daar zijn wij uiteraard erg blij mee! Maar meer leden betekent meer teams, en meer teams vraagt ook om meer kader. En daarbij kunnen we wel wat hulp gebruiken.

Er zijn teams die voor komend seizoen nog geen trainer/coach hebben. Dus altijd al je eigen team willen trainen en coachen? Dit is je kans! En geloof ons, het is echt hartstikke leuk om te doen en zeker de moeite waard! Wil je ons helpen? Stuur even een mailtje of spreek ons aan.

Gelukkig zien we wel steeds meer leden en ouders die hun steentje bij willen dragen in de kantine tijdens de competitie weekenden en tijdens evenementen. En dat is belangrijk! Het is natuurlijk gezellig en leuk om te doen, maar het zorgt voor inkomsten voor de club waardoor we basketball voor iedereen betaalbaar kunnen houden.

Seizoen 2023/2024 was in alle opzichten een uitstekend seizoen! Ga nu lekker genieten van je welverdiende vakantie en we zien elkaar weer in de week van 19 augustus. Helemaal uitgerust en op je fris ruikende schoenen. Binnenkort versturen we nog het infoboekje met alle informatie over seizoen 2024/2025, dus houd je e-mail in de gaten.

Fijne vakantie!

Het bestuur,
John, Sydney, Paul, Marco, Bob, Jaap en Ralph

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op