Teambuilding uitje U14

9 september 2023

Hoe kun je beter een nieuw seizoen beginnen dan met een echt teambuilding uitje? En dus verzamelden zich 21 kinderen van U14-1, U14-2, U14-3 en MU14 bij de sporthal vanochtend voor een fietstocht richting de Loonse en Drunense Duinen!

Na een lekker verkoelende rit door de mist kwamen we rond 9.30 uur aan bij De Drie Linden in Giersbergen. Fiets parkeren, sleutels inleveren en beginnen aan de wandeling richting de duinen. Na een pittige klim kwamen we aan in de enorme zandbak waar we deze ochtend zouden doorbrengen. Het zonnetje was inmiddels doorgekomen, dus van de warming-up kregen ze het ook echt warm. Gelukkig was de catering inmiddels gearriveerd met ijsjes, drinken en fruit, dus kon er even lekker afgekoeld worden voordat we begonnen met de hoofdactiviteit van de ochtend: levend stratego!

In rap tempo werden 2 teams gemaakt, tactieken besproken en vlaggen verstopt. Tijd om te beginnen! De vlaggen waren erg goed verborgen, dus het duurde lang voordat er een winnaar was van het eerste potje. Even uitrusten met ranja en wat fruit en toen waren ze klaar voor de tweede ronde. Zo speelden we vier potjes stratego!

Rond 12.00 uur was het tijd om weer terug naar de fietsen te gaan. Dezelfde tocht als vanochtend, alleen nu andersom en in een heerlijk zonnetje. Drie kwartier later kwamen we weer aan bij de sporthal, waar alle ouders stonden te wachten om iedereen weer mee naar huis te nemen.

Het was een fantastische ochtend! Laat het nieuwe seizoen maar beginnen!

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op