Vrijwilligers

Een vereniging zoals de onze kan alleen maar bestaan dankzij de hulp en inzet van onze vrijwilligers. We zijn jullie erg dankbaar voor de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is. Zonder jouw hulp kunnen we de club niet draaiende houden.

Leden
Voor alle leden is het verplicht om wedstrijdtaken zoals schrijven, fluiten te vervullen en daar waar nodig de bardiensten in de kantine te draaien. We proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen. Doordat we een aantal vrijwilligers hebben in de vereniging die met regelmaat bardiensten willen draaien komt het er in de praktijk meestal op neer dat alleen bij events een beroep op onze leden wordt gedaan. 

Ouders
Ook van ouders van onze (U10, U12 en U14) jeugdleden wordt al jaren verwacht dat ze ook een steentje bijdragen. Ouders krijgen allemaal een schrijf/ tafelcursus en doen om toerbeurten de tafeltaken bij de thuiswedstrijden van het betrokken team.

Wil je fluiten of op een andere manier meehelpen? Dat kan natuurlijk altijd! Neem daarvoor contact op met taken@vlijmscherpsvh.nl.

Je hulp wordt zeer gewaardeerd! Bovendien is het ook gewoon erg leuk.

Aannamebeleid vrijwilligers
Download hier het aannamebeleid vrijwilligers

 

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op