Vertrouwenspersoon

Het is belangrijk dat je bij Vlijmscherp SVH prettig en op een sociaal veilige manier kunt sporten. Het kan voorkomen dat deze omgeving verstoord wordt door ongewenst gedrag, zoals handtastelijkheden, machtsmisbruik, discriminatie, pesten, geweldpleging of ander grensoverschrijdend gedrag. Ook matchfixing, het gebruik van doping, drugs of overmatig alcohol valt hieronder. Mocht je hierover vragen hebben of vertrouwelijk een incident willen bespreken met iemand die bekend is binnen de sportvereniging maar wel een onafhankelijke positie heeft, kun je bij onze vertrouwenspersoon Carla Megens terecht. Je kunt een mailtje sturen naar vertrouwenspersoon@vlijmscherpsvh.nl

 

Carla stelt zich graag voor aan de leden van Vlijmscherp SVH:

Ik ben Carla Megens, woon samen met Kees in Haarsteeg we hebben 2 kinderen en 1 kleinzoon. Ik werk met veel plezier als management secretaresse bij Revalidatie Centrum Tolbrug en doe vrijwilligerswerk bij Natuurmonumenten. Mijn hobby’s zijn sporten, lezen en gezellig op stap gaan.

Al lang ben ik verbonden met Vlijmscherp SVH. Ik heb hier vele sportieve en leuke tijden gekend. Om de functie van vertrouwenspersoon goed uit te kunnen voeren heb ik me hier extra in verdiept. Natuurlijk hoop ik dat er zo min mogelijk gebruik gemaakt moet worden, maar als het nodig is, dan ben ik er voor jullie.

 

Het bestuur van Vlijmscherp SVH is blij en dankbaar dat Carla Megens bereid is om de vertrouwenspersoon van Vlijmscherp SVH te zijn. Carla kent de club zeer goed en draagt Vlijmscherp SVH een warm hart toe. Ze is een oud-lid dat zich voor en na de fusie van BC Vlijmscherp en SVH jarenlang vrijwilliger en zeer actief heeft ingezet als trainster van diverse jeugdteams en daarnaast heeft ze jarenlang bij Dames 1 gespeeld. De laatste jaren tot aan de start van het coronavirus speelde ze nog bij het toenmalige dames recreantenteam. Daarnaast was en is ze nog steeds de stille kracht achter erelid Kees Megens. Hij is ruim 25 jaar bestuurder van de vereniging BC Vlijmscherp en Vlijmscherp SVH is geweest en is daar enkele jaren geleden mee gestopt.

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op