Vlijmscherp SVH U10-1 kampioen!

11 mei 2024

In een zinderend duel tegen High Five Tilburg is Vlijmscherp SVH U10-1 vanmiddag kampioen geworden op het Stars of the South Event in Vlijmen!

Beide teams hadden elkaar in de reguliere competitie in evenwicht gehouden en eindigden met een gelijk aantal punten. In een rechtstreeks duel wordt bepaald wie zich tot kampioen mag kronen.

Dat zo’n wedstrijd veel spanning met zich meebrengt was goed te merken. De scores vielen maar moeizaam bij beide teams. High Five kreeg eerder grip op de zenuwen en zo was de stand na de 2e periode 2-9 in het voordeel van de Tilburgers.

De 3e periode gooide Vlijmscherp eindelijk de schroom van zich af en de scores begonnen te vallen. Stand einde periode 3 was 16-11. Periode 4 ging weer wat stroever. Dat bood High Five de kans om zich weer terug te knokken in de wedstrijd. Zo gingen we rusten met een 16-15 stand in het voordeel van Vlijmscherp SVH.

Na de rust ging het spel op en neer. Periode 5 liep Vlijmscherp SVH weer wat uit, periode 6 en 7 kwam High Five langzaam weer dichterbij. De laatste periode startte met een 35-31 stand in het voordeel van de Heusdenaren. Door vrije worpen liep Vlijmscherp uit naar 37-31. Een driepunter bracht de spanning weer even terug, maar de kids van Vlijmscherp SVH speelden de wedstrijd netjes uit en bepaalden de eindstand op 43-34!

Wat een fantastische wedstrijd hebben deze jonge basketballers van Vlijmscherp SVH en High Five Tilburg laten zien! Topprestatie van beide teams! Vlijmscherp SVH trok deze keer aan het langste eind! Kampioenen!!!

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op