Jeugdkamp 2024

Schrijf je in voor het jeugdkamp 2024!

Als afsluiting van het seizoen organiseren we dit jaar wederom het Jeugd Basketball kamp! Een gezellig weekend bomvol leuke (basketball) activiteiten voor kinderen geboren in 2012 of jonger.

Dit weekend staat gepland op 22 en 23 juni 2024.

Tijdens het basketball kamp gaan we tal van leuke activiteiten doen! Natuurlijk veel basketballen, maar ook leuke spelletjes, veel andere activiteiten en natuurlijk een overnachting in de sporthal! Voor dit jaar hebben we een leuke verrassingsactiviteit voor de kinderen!

Kortom: een weekend wat je niet wilt missen! Dus wil je meedoen met het basketball kamp 2024? Schrijf je dan hieronder in!

Niet overtuigd? Lees het verslag van het Jeugdkamp 2023!

N.B. De overnachting in de sporthal is geen verplichting. Wil je niet blijven slapen, dan kun je 's-avonds worden opgehaald en de volgende ochtend gewoon weer aansluiten.

Kosten voor dit weekend zijn € 30,- per kind. Dat is inclusief alle activiteiten, eten, drinken, begeleiding en natuurlijk een fantastisch t-shirt!

De inschrijving is pas definitief nadat het deelname formulier compleet is ingevuld en de bijbehorende kosten van €30,00 zijn overgemaakt op de evenementenrekening van Vlijmscherp SVH: NL26RABO0317041371 ovv. Jeugdkamp 2024 en de naam van uw zoon/dochter.

Inschrijvingen zijn gesloten. Wil je nog deelnemen? Stuur dan een mailtje naar paulschilders@home.nl

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op