Wedstrijdverslag: U16-2 vs BV Schijndel U16-1

17 september 2023

Een mix van onervaren, fanatieke en ervaren spelers zitten in het M16-2 jongens team. Het team is door coach gedoopt als de bloeddorstige honden! Waarom deze naam zou je denken? De enige vrouwelijke coach heeft in het verleden altijd tegen Vlijmscherp gespeeld en bestempelde deze vereniging met deze geuzen naam.

Wij gingen met gezonde wedstrijd spanning het veld op. De tegenstander ook want die scoorde het eerste punt voor ons. Al snel kreeg Jordy Buysse zijn 2x maal mee en wist ze beide erin te krijgen.

De tegenstander was fysiek en qua grootte een maatje meer en wij merkten al snel dat onze kwaliteiten nog niet helemaal samen kwamen. Ook de bananen snacks van de coach kon ze niet naar de overwinning helpen. Ze hebben hard gestreden en geen seconde opgegeven.

Dat siert dit team, ik ben van mening dat wij dit seizoen leuke acties kunnen laten zien . Dit is pas het begin van de bloeddorstige honden!

Eindscore 37 - 70

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op