U12-1 KAMPIOEN!!!

24 november 2019

De jongens en meisjes van U12-1 zijn vanmiddag kampioen geworden!!! In een spannende wedstrijd werd er met 60-48 gewonnen van nummer twee Almonte. Door de overwinning is U12-1 met nog twee wedstrijden te spelen niet meer te achterhalen en zijn ze KAMPIOEN!!!

Vlijmscherp SVH kwam wat stroef uit de startblokken en Almonte kwam al snel op voorsprong. Eind 2e periode stond er een 4-9 achterstand op het bord. En toen kwam U12 langzaam aan op stoom! Eind derde kwart stond het gelijk: 15-15. Almonte gaf zich nog niet gewonnen en knokte terug waardoor we gingen rusten met één puntje achterstand: 28-29.

U12 kwam fris uit de kleedkamers en gaf meteen vol gas! Eind zesde kwart was de voorsprong opgelopen naar 10 punten: 49-39! De laatste twee kwarten gingen de scores gelijk op, maar kon Almonte de achterstand niet meer goedmaken en was het kampioenschap voor U12-1 binnen!

Namens iedereen bij Vlijmscherp SVH: Gefeliciteerd!!!

Foto's: Ernst van Dun