Paul en Jil Local Living Legends!

24 november 2022

Ter ere van het 75 jarig bestaan van de NBB mocht elke vereniging iemand nomineren voor de titel Local Living Legend: vrijwilligers van de vereniging die zich met hart en ziel inzetten voor het basketball en de vereniging in het bijzonder. Lastige keuze als je niet één, maar twee personen binnen de vereniging hebt die die titel meer dan verdienen. En dus nomineerden wij ze allebei: Jil van Dongen en Paul Schilders.

Jil is vanaf de oprichting van SVH betrokken geweest bij de vereniging en heeft vele vele jaren de kadetten van SVH gecoacht. Hij heeft hiermee gezorgd dat de kadetten op latere leeftijd klaargestoomd waren voor het echte werk bij de heren 1. Daarnaast is hij ruim 25 jaar voorzitter geweest van SVH en is hij al ruim 40 jaar scheidsrechter en een zeer gerespecteerd scheidsrechter in afdeling zuid.

Paul Schilders is en ademt basketbal. Paul regelt alles Paul is de steunpilaar van de vereniging als speler, trainer, bestuurslid, wedstrijdsecretaris, lid van diverse commissies, scheidsrechter en contactpersoon. 

De Local Living Legends zijn vandaag uitgenodigd voor de Living Legends Night. Tijdens de interland van de Orange Lions dames tegen Tsjechië in de Sporthallen Zuid in Amsterdam hebben onze Local Living Legends plaatsgenomen op de eretribune samen met alle andere levende legendes!

Jil en Paul, jullie verdienen deze titel! Met zo'n staat van dienst zijn jullie terecht een Local Living Legend! 💪🏀

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op