Kick off seizoen 2022-2023

11 september 2022

Om het seizoen te goed te starten organiseerde Vlijmscherp SVH vandaag een leuk toernooi voor U10 en U12 teams. Om 11 uur stonden alle kinderen op het veld om te starten met de gezamenlijke warming-up. Een kwartiertje later konden we beginnen aan de eerste wedstrijden van het seizoen.

Er werd wedstrijden van 15 minuten gespeeld in twee poules (U10 en U12). De U10 teams speelden elk 4 wedstrijden en de U12 teams 5 wedstrijden. En met de vorm zit het wel goed. Er werd lekker gebasketbald en alle teams hadden er heel veel plezier in.

Rond 14.00 uur waren alle wedstrijden achter de rug en met een mooi resultaat voor Vlijmscherp SVH! U12-2 en U12-1 werden eerste en tweede en U10 deed het ook prima met een dik verdiende tweede plaats.

Wij danken de teams die hebben deelgenomen aan dit toernooi: BV Schijndel, Blauw-Wit, Attacus, OBC en BV Volharding die helemaal vanuit Zeeland naar Vlijmen waren afgereisd voor dit toernooi. En uiteraard heel veel dank aan alle vrijwilligers, coaches en ouders die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt!

Volgende week starten de eerste competitiewedstrijden.

Let’s play ball!

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op