Gezellig vriendjestoernooi druk bezocht!

30 oktober 2022

Vanochtend was het weer zover: het jaarlijkse vriendjestoernooi van Vlijmscherp SVH! Maar liefst 65 kinderen waren naar sporthal Die Heygrave gekomen voor een leuke ochtend basketball!

Het vriendjestoernooi wordt georganiseerd om kinderen te laten kennismaken met basketbal. Kinderen die lid zijn nodigen vriendjes uit en ook kinderen die zich hadden aangemeld via Sjors Sportief waren deze ochtend aanwezig.

Door het extra uurtje vannacht begon iedereen extra uitgerust aan de warm-up. Daarna werden in kleinere groepen alle basics van het basketball geoefend. Er werd fanatiek gedribbeld, geschoten en layups gelopen. Na een pauze met ranja en een gezonde snack was het tijd voor partijtje!

Kinderen die zich samen met vriendjes hadden aangemeld speelden samen in teams tegen elkaar.

Even na half twee was het tijd voor de cooldown en ging iedereen weer moe maar voldaan naar huis toe.

We zijn erg trots op de grote opkomst vanochtend en willen alle kinderen ook hartelijk danken voor hun deelname. Daarnaast bedanken we ook alle trainers en ouders die zich hebben ingezet om ook van dit vriendjestoernooi weer een groot succes te maken.

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op