Belangrijke informatie komend seizoen

25 augustus 2023

Wedstrijden
vanaf Vandaag zijn alle wedstrijden in de sportlink app basketball.nl geconsolideerd en zichtbaar voor iedereen. Indien ze nog niet zichtbaar dient u de app een keer te refreshen. U dient in te loggen met het mailadres wat bekend is bij ons secretariaat. Wilt u een mailadres wijzigen of een extra mailadres toevoegen kan dat, u dient dit mailadres dan door te geven aan: secretaris@vlijmscherpsvh.nl.

Taken
vanaf Zoals bekend dient iedereen ook taken doen, Deze taakindeling zal op korte termijn worden verstrekt zodat iedereen hier rekening mee kan houden. Kun je niet zelf een vervanger regelen. Kom je niet opdagen betekend dit een boete en een wedstrijd schorsing conform ons huishoudelijk reglement.

Teamindelingen
vanaf volgende week zal worden aangevangen met het toevoegen van nieuwe spelers en coaches in Sportlink. En zullen de spelers in de betrokken teams worden toegevoegd. Administratief zou het kunnen dat spelers in een ander team worden ingedeeld als waar ze volgens het informatie boekje staan ingedeeld, dit is om spelers dubbel te kunnen laten spelen. Zodra de spelers en teams zijn ingevuld kunt u deze als snelkoppeling in de basketball app toevoegen.

Pasfoto’s
Tot 25 september a.s. hebben leden nog de gelegenheid om hun pasfoto zelf aan te passen in de Basketball-app. Daarna wordt deze mogelijkheid gesloten! Oude foto’s (niet meer gelijkend), familiefoto’s, foto’s van (huis)dieren et cetera worden niet geaccepteerd bij de controle voorafgaand aan een wedstrijd, met mogelijke uitsluiting tot de wedstrijd als gevolg! Zorg dat er dus een goede pasfoto wordt ge-upload.

Het bestuur

Terug naar nieuwsoverzicht

Basketball, de leukste sport die er is

Word lid van Vlijmscherp SVH! We hebben teams in alle leeftijdsklassen. Meedoen kan al vanaf 6 jaar. Probeer het gewoon. Doe twee keer kosteloos mee!

Word nu lid

Sponsoren

Volg ons op